دوشنبه 1 دي 1393 سه مرکز پیام نور آذربایجان غربی به واحد بین المللی تبدیل می شوند

مهاباد - ایرنا - رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی گفت: سه مرکز از مراکز دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی به واحد بین المللی تبدیل می شود.

امامعلی عاشری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به نیازسنجی های انجام شده و در صورت فراهم شدن بسترهای لازم مراکز ارومیه، ماکو و مهاباد به واحدهای بین المللی تبدیل شده و دانشجویانی از کشورهای همجوار را جذب کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در دانشگاه پیام نور منابع درسی به صورت کتاب ارائه می شود، استفاده از این گونه منابع برای دانشجویان خارجی آسان تر و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی یادآوری کرد: پس از تبدیل شدن این مراکز به واحد بین المللی می توانند با توجه به قوانین و مقررات های موجود، اقدام به جذب دانشجو های خارجی از کشورهای همجوار از جمله عراق و ترکیه کنند.

عاشری با اشاره به توانمندی های دانشگاه پیام نور در خصوص جذب دانشجوی خارجی افزود: دانشگاه پیام نور در حال حاضر چندین شعبه در کشورهای افغانستان، ترکیه و امارات متحده عربی دارد و می تواند برای راه اندازی واحدهای بین المللی از این تجربیات استفاده کند.

رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی در خصوص توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی در استان نیز گفت: امکانات و شرایط یک رشته در دوره دکترا و هشت رشته محل جدید در دوره کارشناسی ارشد فراهم شده که پس از اخذ مجوز نهایی از شورای گسترش در این رشته ها نیز دانشجو پذیرش می شود.

وی یادآوری کرد: در دانشگاه پیام نور مراکز ارومیه، خوی، نقده، مهاباد و میاندوآب واحدهای تحصیلات تکمیلی راه اندازی شده و این رشته های جدید نیز پس از تصویب نهایی در این مراکز دانشجو پذیرش می کنند.

عاشری گفت: در زمان حاضر بیش از 45 هزار دانشجو در فضای آموزشی به وسعت افزون بر 90 هزار مترمربع در هفت مرکز و 11 واحد دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی در حال تحصیل هستند.

وی اضافه کرد: این تعداد دانشجو هم اکنون در 108 رشته در دوره کارشناسی و 27 رشته در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی تحصیل می کنند.

رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی گفت: در زمان حاضر در مراکز دانشگاهی پیام نور استان 186 عضو هیات علمی و سه هزار استاد مدعو تدریس دروس رشته های مختلف را برعهده دار دارند که از این تعداد چهار نفر دانشیار و 50 نفر استادیار هستند.