آرم دانشگاه
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد با ریاست و مسئولین دانشگاه

روز سه شنبه مورخ 17 بهمن 96 جمعی از دانشجویان و انجمن های علمی ادبی و بسیج دانشجویی در نشستی صمیمانه با عنوان ((انقلاب اسلامی، مدیریت جهادی و پاسخگویی مسئولان)) در قالب پرسش و پاسخ با ریاست و دیگر مسئولین دانشگاه گرد هم آمدند.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع شد. ابتدا آقای کاک درویشی مسئول فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر هدف از برگزاری این جلسه را تکریم دانشجویان و ایجاد فرصت و بستری مناسب جهت بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات آن ها عنوان کرد و گفت: دانشجویان همچون آیینه ای منعکس کننده نقاط قوت و ضعف عملکرد دانشگاه در حوزه های مختلف آموزشی و فرهنگی می باشند و از آنها انتظار می رود با نگاهی واقع بینانه و با بصیرت وضعیت موجود را رصد نموده و در صورت وجود موارد احتمالی مشکلات با انتقادات سازنده و ارائه راهکارهای مفید مجموعه دانشگاه را در هموار نمودن هر چه بیشتر  مسیر  رشد و بالندگی و توسعه علم و دانش همراهی و یاری نمایند.

در ادامه دکتر خلیلی رئیس دانشگاه نیز ضمن تبریک بمناسبت چهلمین طلیعه بهار آزادی و جشن استقلال و نفی استبداد و استکبار، به پیشرفت های علمی کشورمان در سال های پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اشاره کردند و گفتند: امروز معیار توسعه و پیشرفت هر کشوری میزان دسترسی آن به علم و دانش می باشد و این مهم به برکت پیروزی انقلاب اسلامی و همت و تلاش اساتید و دانشجویان عزیز به درجات بسیار مطلوبی در عرصه بین الملل رسیده به طوری که کسب رتبه هفدهم تولید علم جهان و رتبه اول علمی منطقه نشان از توانمندی، خودکفایی و بالندگی ملت عزیرمان دارد.

ایشان خاطر نشان نمودند که برای پیشرفت و توسعه لازم است نوآوری به علم و دانش و آن نیز به فناوری و تولید و اشتغال و نهایتاً ثروت بیانجامد به گونه ای که شاهد چرخه ارتباط متقابل و هر چه بیشتر دولت، صنعت و دانشگاه باشیم.

دکتر خلیلی همچنین به دستاوردهای دانشگاه در حوزه های مختلف عمرانی، پژوهشی، آموز شی و فرهنگی اشاره کردند و گفتند: خوشبختانه در چند سال اخیر با تلاش و همفکری مجموعه و همت مسئولین توانسته ایم در تمامی شاخص ها رشد بیش از 300 درصدی داشته باشیم و این نشان از تحقق عدالت آموزشی در کشورمان دارد.

در ادامه دانشجویان به بیان دیدگاه ها و انتقادات خود در حوزه های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی پرداخته وپیشنهاداتی جهت بهتر نمودن کیفیت آموزشی و حل مسائل و مشکلات مطرح شده ارائه نمودند.و مسئولین دانشگاه نیز ضمن همراهی با دانشجویان، روحیه نقادی آن ها را ارج نهاده و بر توجه هر چه بیشتر و رسیدگی به درخواست ها و انتقادات سازنده و بهره گیری از پیشنهادات آن ها تأکید نمودند و از دانشجویان خواستند با نکته سنجی و دقت نظر خود همواره دانشگاه را در تمامی حوزه ها همراهی نمایند تا دانشگاه بتواند از همفکری و نظرات آن ها حداکثر استفاده را در جهت فراهم آوردن محیطی ایمن و شاد برای دانشجویان عزیز ببرد.