آرم دانشگاه
برگزاری مراسم شعرخوانی در دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد

روز دوشنبه مورخ 96/12/14با همکاری کانون های فرهنگی-ادبی دانشگاه مراسم شعر خوانی با حضور تعدادی از دانشجویان و اساتید دانشگاه، فعال در حوزه شعر و ادبیات در سالن اجتماعات این مرکز برگزار گردید.

دکتر خلیلی رئیس دانشگاه پیام نور مهاباد در ابتدای این مراسم بر لزوم تقویت و ترویج فرهنگ شعرخوانی در بین دانشجویان و آشنایی بیشتر آنان با ادبیات اسلامی و فرهنگ شعر خوانی در دانشگاهها تأکید و شعر خوانی را زمینه ساز توسعه فرهنگی و شکوفایی استعداد دانشجویان عنوان کرد.

ایشان در ادامه به رمز ماندگاری اشعار بزرگی چون حافظ، سعدی و مولانا پرداخت و گفت: در مجموعه آثار این بزرگان می توان ردپای توامان علم و ادب و درعین حال عطر ایمان و ارادت به قدرت لایزال الهی را به راحتی حس کرد و بی شک همین ویژگی است که سبب شده تا کلام آنان پس از سالها همچنان بوی تازگی و قدرت اثربخشی خود را حفظ نماید.

دکتر خلیلی همچنین اظهار داشت: از موضوعات مهم و ارزشمندی که هم در قرآن و سخنان بزرگان دین و در اشعار شاعران بزرگ به آن توجه و عنایت ویژه شده است، حفظ وحدت و همدلی و جلوگیری از تفرقه و اختلاف است و این مهم به خوبی در اشعار مولانا بیان شده و این نشان از این دارد که شاعران و گویندگان هم از این مساله حیاتی و مهم غافل نشده و کوشیده اند که در اشعار و عبارات خویش، اهمیت این موضوع را یادآور شوند.

در این مراسم که فرهنگ دوستان، شاعران و جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه حضور داشتند، علاوه برقرائت اشعار شاعران بزرگ کرد، تعدادی از دانشجویان و اساتید صاحب نظر نیز به قرائت اشعار خود پرداختند.

همچنین در این مراسم بر اهمیت حفظ آداب و رسوم بومی و محلی همانند میراثی از گذشتگان تأکید شد.

در پایان از تعدادی از شاعران جوان که اشعار خود را در این مراسم قرائت کردند با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.