روز دانشجو
برگزاری باشکوه جشن فارغ التحصیلی و گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد

برگزاری باشکوه جشن فارغ التحصیلی و گرامیداشت روز دانشجو در آستانه شانزدهم آذر

در دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد

دانشجویان و اساتید دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد روز چهارشنبه مورخ 14/09/97 در آستانه شانزدهم آذرماه با برپایی جشن فارغ التحصیلی دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد همزمان با گرامیداشت روز دانشجو یاد و خاطره شهدای دانشجو را گرامی داشتند.

در این مراسم که با حضور دکتر شجاعی معاون استاندار و فرماندار ویژه مهاباد، دکتر امامی امام جمعه فاضل مهاباد و دیگر مسئولین شهرستان و جمع کثیری از اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر خلیلی رئیس دانشگاه با تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان و آرزوی موفقیت برای  فارغ التحصیلان این دانشگاه افزود: دانشجویان همیشه نماد استکبار ستیزی بوده اند و حوادث قبل از انقلاب و شهید شدن تنی چند از دانشجویان نشان دهنده این است که دانشگاه همیشه مظهر آگاهی بخشی و استکبار ستیزی بوده است.

وی در ادامه تصریح نمود: دانشگاه پیام نور به عنوان نماد ملموس عدالت آموزشی  در سراسر ایران همواره  نقش آگاهی بخشی  و تعالی جوانان را بر عهده داشته است.

دکتر خلیلی ضمن اشاره به گذشته درخشان فرهنگی دانشجویان از آنان خواست از آن به عنوان چراغ راهنمای آینده استفاده نمایند و با نگاه به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی خود پل ارتباطی با دنیای مدرن برقرا نموده و فاصله خود با جهان سلطه را با علم و دانش و تبدیل آن به فناوری و ثروت پر نمایند .

دکتر امامی امام جمعه مهاباد نیز در این مراسم گفت: 16 آذر نماد بارز دانشجویانی است که با فراگیری دانش و کسب موفقیت های علمی خاری بر چشم دشمنان شدند.

ایشان در ادامه با بیان اینکه دانشگاه همواره در طول تاریخ ایران، منشاء تغییر و تحول بوده است، افزود: بیشتر شهدای گمنام ما از میان قشر دانشجو هستند و امنیت و آسایش کنونی ما مرهون خون این شهداست.

دکتر شجاعی فرماندار مهاباد نیز که در این مراسم حضور داشت ضمن تبریک روز دانشجو با مقایسه حرکت‌های دانشجویی در دنیا اظهار داشت: حرکت‌های دانشجویی در ایران همواره عدالتخواهانه و مطالبه گرانه بوده که نظیر آن را در خاورمیانه نمی توان دید.

وی در ادامه افزود: تا سال 1342 بیشتر حرکت‌های دانشجویی بر پایه ایدئولوژی های مارکسیستی و سوسیالیستی شکل می گرفت اما از این تاریخ به بعد حرکت‌های دانشجویی در ایران با بازگشت به خویشتن به حرکت‌هایی با ایدئولوژی مستقل و مردمی تبدیل شد.

این مراسم که با حضور آقای شورش نصیری سریعترین نقاش آسیا نیز همراه بود شور و شوقی دو چندان به خود گرفت و ایشان با خلق دو اثر هنری زیبا در قالب نقاشی در کمتر از 3 دقیقه در جمع حضار حال و هوای دیگری به مراسم بخشید.

لازم به ذکر است شورش نصیری متولد 1358 شهرستان سردشت و ساکن کنونی شهرستان اشنویه نقاش و هنرمند ایرانی است که در جشنوارهٔ هنرهای مختلف آسیایی که در کشور آذربایجان برگزار شده بود رکورد جدید اجرای نقّاشی را در کمتر از ۱ دقیقه، در دنیا و آسیا به نام خود ثبت کرد. او سریعترین نقاش آسیا است.

قرائت شعر و مقاله توسط اعضای انجمن های علمی-دانشجویی دانشگاه، اجرای مسابقه پرسش و پاسخ بین دانشجویان و فارغ التحصیلان و اجرای موسیقی توسط لقمان صالحی هنرمند توانای مهابادی بخش دیگر این مراسم بود.

در پایان مراسم نیز ضمن قرائت سوگندنامه توسط فارغ التحصیلان، با اهدای لوح از فارغ التحصیلان، دانشجویان برتر و فعالان فرهنگی دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

همچنین درحاشیه این مراسم گارگاه کارآفرینی با موضوع انیمیشن سازی برای دانشجویان برگزار شد.