دکتر معروف خلیلی تنها نماینده استان در مراسم تکریم مقام استاد در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور

مراسم تقدیر از اساتید نمونه کشوری دانشگاه پیام نور در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور

روز شنبه  98/02/14بمناسبت گرامیداشت و تکریم مقام استاد مراسمی در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد. در این مراسم که با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری همراه بود از اساتید و اعضای هیئت علمی برجسته و نمونه کشوری دانشگاه پیام نور تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم از دکتر معروف خلیلی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد و دانشیار ژنتیک-بیومتری با بیش از 80 مقاله علمی-پژوهشی و ISI و 29 طرح پژوهشی ملی، 12 کتاب و راهنمایی بیش از 15 پایان نامه که به عنوان تنها نماینده استان آذربایجان غربی حضور داشتند تجلیل شد.

کسب این افتخار علمی بزرگ را به جامعه دانشگاهی خصوصاً مجموعه دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.