پیام تبریک جناب آقای دکتر معروف خلیلی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهاباد به مناسبت فرا رسیدن سال نو- 1399

بهار فصل شکفتن و روییدن است.بهار فصل رویش جوانه های امید و آغاز نشاط هستی و یادآور فضل   بی کران حضرت پروردگار است.طبیعتی که خزان زده و دل مرده بود هم اکنون بار دیگر طعم حیات را می چشد و همنوا با رودهای خروشان و نغمه  بلبلان ، سرود خوش زندگانی را سر می دهد.این همه ، آدمی را به تدبر و تفکر در حیات و بویژه رستاخیز وا می دارد.در این بهار دل انگیز ، بهترین چیز سر نهادن به آستان آن ذات بی همتا و شکر گفتن او به سبب نعمت های بی پایان و آرزوی سلامت و عافیت است.

دانشجویان نیک آیین و جهاد گران سنگر علم و دانش ، پیشاپیش فرا رسیدن سال نو و پر طراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است به شما بزرگواران تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان سالی سرشار از برکت ومعنویت و موفقیت روزافزون در تمامی عرصه های زندگی بویژه عرصه دانش اندوزی برایتان مسئلت می نمائیم.در پایان امید است در سال آینده همچون گذشته در سایه وحدت و همدلی و با کوشش مضاعف   بتوانيم با تقويت هرچه بيشتر سطح علمي در دانشگاه، اخذ رشته هاي جديد ، جذب اعضاي هيأت علمي توانمند و بهره گیری از پيشرفته ترين فناوري هاي آموزشي و پژوهشي روز دنيا نه تنها در ارتقاي كيفيت آموزش عالي  براي همه ، همه جا و همه وقت  بکوشیم بلكه  تلاش نماییم کما فی السابق قطب علمي مؤثر و درخشانتری در منطقه  باشیم.