اطلاعیه ارشد
ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی از 22 دی ماه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی از 22 دی ماه
 مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام و بارگذاری مدارک پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور از تاریخ 22 لغایت 27 دی ماه سال جاری از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس اینترنتی (www .reg.pnu.ac.ir)  انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز ضمن تبریک به تمامی دانشجویان نورود دانشگاه افزود: دانشجویان عزیز برای ثبت نام باید تصویر مدارک، صفحه اول / صفحه توضیحات شناسنامه ، پشت و روی کارت ملی، تصویر مدرک کارشناسی، مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته و مدرک مشخص کننده نظام وظیفه (ویژه آقایان)، را با فرمت jpg یا jpeg  و حجم هر تصویر حداکثر ۲۵۰ کیلوبایت آماده  ودر هنگام ثبت نام در سامانه آموزشی (گلستان) بارگذاری کنند.

كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 99/10/22الي 99/10/27جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.

خلاصه مراحل پذيرش :
 تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"
1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: شماره ملي (بدون درج صفر اول) r992 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه گذرواژه ثبت گردد.)

مثال : شناسه كاربري: r99261111111
گذرواژه: 0061111111

2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
3-بعد از تكميل مرحله دوم  و ثبت پذيرش از طرف مركز,با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه  جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 99/11/01 به سيستم مراجعه نماييد.

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت  شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
   4-1 دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :
          منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
   4-2 پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :
     منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"