تمديد مهلت ثبت نام پذيرش دانشجو صرفاًبر اساس سوابق تحصيلي در دانشگاه پیام نور تا 15 شهریور مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: آن دسته از متقاضیانی که داوطلب تحصیل بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی ) درمقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور هستند تا پایان روز 15 شهریور سال جاری فرصت دارند برای ثبت نام اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز با اشاره به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور افزود: دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در سال 1400 بر روی سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org در تاریخ 14 مردادماه منتشر شده و متقاضیان می توانند در مهلت مقرر ضمن مطالعه دقیق این دفترچه نسبت به ثبت نام و انتخاب کد رشته محل های مورد علاقه خود اقدام کنند.
وی با عنوان اینکه این مهلت قابل تمدید نخواهد بود، یادآور شد:آن دسته از متقاضياني كه قبلاً نسبت به ثبت نام و انتخاب كدرشته محل‌هاي تحصيلي اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش كدرشته محل‌هاي انتخابي خود اقدام نمايند.

لینک دفترچه راهنما و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی 1400

دریافت فایل اصلاحات و جداول دفترچه راهنمای صرفاً با سوابق تحصیلی سراسری1400