دهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور
زمان: سه‌شنبه 30 دی 1399
مكان:
پس از حمد خدا و آرزوی توفیقات روزافزون، به استحضار می رساند، «دهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور» به میزبانی دانشگاه پیام نور استان همدان به صورت مجازی در اسفند ماه سال جاری برگزار می شود. خواهشمند است دستور فرمایید به منظور فراهم آمدن زمینه مشارکت حداکثری دانشجویان گرامی، اطلاع رسانی لازم از طریق فضای مجازی، ارسال پیامک، پورتال استان ها و مراکز و واحدهای تابعه و ... صورت پذیرد.
شرایط و زمان بندی جشنواره :
  1. دانشجویان می توانند جهت ثبت آثار و اطلاع از شرایط و نحوه ارسال آثار به سامانه نشریات دانشجویی به نشانی nashriyeh.pnu.ac.ir مراجعه نمایند.
  2. نشریاتی که از بازه زمانی 15 دی 98 لغایت 15 دی 99 منتشر شده باشند می توانند در جشنواره شرکت کنند.
  3. دانشجویان فارغ التحصیل اگر در بازه زمانی ذکر شده نشریه داشته باشند می توانند در جشنواره شرکت کنند.
  4. مهلت ارسال و ثبت آثار در سامانه تا پایان دی ماه 99 می باشد.
  5. مسئولیت پیگیری و صحت اطلاعات در سامانه به عهده مدیر محترم فرهنگی استان ها می باشد.
  6. مسئولیت پیگیری نهایی سامانه بر عهده مدیر محترم فرهنگی استان میزبان می باشد.
  7. جهت پاسخگویی و توضیحات تکمیلی می توانند با شماره های ذیل تماس بگیرند.
  • مسؤل دبیرخانه جشنواره و مدیر محترم فرهنگی دانشگاه پیام نور استان همدان جناب آقای ظروفی 08132546844 و کارشناس محترم فرهنگی استان سرکار خانم مجیدی 08132546672
  • کارشناس مسئول نشریات دانشجویی سازمان مرکزی سرکار خانم آقارضایی 22442059 021
  • مسؤل سامانه نشریات دانشجویی سازمان مرکزی سرکار خانم ایراندوست 23322567 021